Czarnobyl / Prypeć - Strefa Wykluczenia
Zwiń
X
-
Teraz podobno nawet za nocleg w hotelu a nie w kwaterach prywatnych (czytaj NORY) trzeba dopłacać.
-
-
Ale powiem Wam, że cena jest trochę z dupy. 2200 zł od głowy .... To w *uj.
Zostaw komentarz:
-
-
Ja bym pojechał nawet zaraz. Ale u mnie to jest klops.
W maju lecę do Grecji, w czerwcu do Rumunii.
Jak doyebe jeszcze z Ukrainą w marcu to będzie problem.
Może nie tyle co w domu a w pracy.
Trzeba myśleć i to już zaraz żeby montować ekipę i dogodny dla wszystkich termin.
Zostaw komentarz:
-
-
Chłopaki na strefie zero pojawiły się terminy na 2017 r.Jak dla mnie idealny byłby 18-26 marca 2017 r. Co wy na to?
Zostaw komentarz:
-
-
haha no takjak ogarne fotki to powrzucam gdzies na serwer ale to tak jeszcze z dobre 2 tyg minimum bo zawalony jestem
Zostaw komentarz:
-
-
1800dzien w Kijowie zajebisty wiec w sumie warto. Foty na fb
tu wrzuce moze w chwili wolnej. Ja mysle ze wybiore sie jeszcze raz hehe
Zostaw komentarz:
-
-
Sporo osób.
Trzeba jechać raz jeszcze !
No i czekam na foty
Ile zapłaciłeś siana za wyjazd? (nie licząc dodatków)
Zostaw komentarz:
-
-
siemanko sorki ze nic nie pisalem ale sami wiecie jak z czasem tam jestWrocilem. bylo zajebiscie. No moze oprocz pogody jednego dnia bo walil deszcz praktycznie non stop ale pozniej juz bylo ok. Na zdjecia jeszcze bedzie trzeba troche poczekac bo zero czasu u mnie. Ostatniego dnia pojechalismy w glab strefy do wsi Paryszew, Krasne, Kopaczi itp - super klimaty, bylismy na moscie kolejowym nad rzeka Prypeć, karmilismy lisa w strefie, zgubilismy sie po ciemku na cmentarzu (gps dal rade cale szczescie) no i wiadomo - woda lala sie strumieniami. Impreza w chacie Guta zajebista. Poznalismy chlopakow z Novarki ktorzy przyjechali rozbierac rusztowanie na placu budowy nowego sarkofagu, pogadalismy popilismy z nimi itd. Kijów tez zajebista sprawa - jest gdzie chodzic. Byc moze w przyszlym roku wybiore sie jeszcze raz ale rowniez jesli bedzie wyjazd dla weteranow. Paweł pozwala na jeszcze wiecej, totalny luz i mega atmosfera. Byla ekipa 41 osob.
Zostaw komentarz:
-
-
Wiem, że jest liczyłem na jakiś post od niego
Też mieliśmy być
[ Dodano: Wto 11 Paź, 16 15:30 ]
Jedziemy?
Skrunda-1 to tajne radzieckie miasto widmo na terenie Łotwy, pochodzące z czasów, gdy ta była jedną z republik Związku Radzieckiego. Rosyjscy żołnierze, opuszczając teren w 1998 roku, pozostawili tu 60 budynków: w tym bloki mieszkalne, klub oficerski i koszary. O miejscu stało się głośno, gdy świat dowiedział się o istnieniu radzieckiego radaru dalekiego zasięgu, który umożliwiał obserwację poczynań zachodnich państw w czasach zimnej wojny.
Można by jakiś weekend zaliczyć.
Start w piątek, dojechać gdzieś na hotel.
W sobotę łażenie + druga satelita i okolice,
W niedziele trochę łażenia i do domu.
Zostaw komentarz:
-
-
oolsztyniak, ju8ż jest na miejscu ,wieczorem do Starego Tallina idą
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez bohenbob_best, to poczekaj do wiosny. Pojedziemy większą ekipą. :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
bob_best, to poczekaj do wiosny. Pojedziemy większą ekipą. :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez kkocisbo ekipa byla zajebista
Zostaw komentarz:
-
-
no ja juz sie zapisalem zaplacilem wiec nie ma odwrotuszkoda ze bez was bo ekipa byla zajebista
Zostaw komentarz:
-
-
ja ciągle widzę nikłą szansę, że się wybiorę, ale na ten termin końcem października. Na 9-16.10 się nie piszę bo to wyjazd dla weteranów, więc dla mnie bez sensu.
Zostaw komentarz:
-
-
nosz jacie, to jedziecie czy nie? tylko Karol sie nie wyłamał? Ja też chce jechac, ale jeszcze nie w tym roku bo mieszkanie zmieniam i kolejny dzieciak w drodze, tak, że jak powiedziałem starej że jade, to mi powiedziała, że chyba do dupy.... ale w przyszłym roku to już ubłagam i na jesień na pewno ja sie pisze na ponowny wyjazd, bo co widze jakikolwiek materiał o Czarnobylu to mam zespół niespokojnych nóg...
Zostaw komentarz:
-
-
no to coz jade sam 9-16 pazdziernikajesli ktos by chcial dolaczyc sa wolne miejsca jeszcze
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: